Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

14 грудня - день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2018 09:54
Кількість переглядів: 800

О дев‘ятій годині 14 грудня біля пам‘ятного знаку нашим землякам-чорнобильцям відбувся мітинг з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.  Це данина подвигу наших земляків, які разом з іншими героями мирного часу ціною свого здоров‘я і навіть життя врятували всіх нас від страшної трагедії – аварії на ЧАЕС, яка, без перебільшення,  сколихнула все людство 26 квітня 1986 року, і наслідки якої відчуваються ще й зараз.  

         Перед учасниками мітингу виступили    Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова  райдержадміністрації О. Жорова, голова районної ради В. Коніщук, голова районної організації інвалідів-ліквідаторів аварії на ЧАЕС О. Подлінєв. Виступаючи перед присутніми, селищний голова О. Асмолов зазначив, що саме завдяки подвигу чорнобильців нинішні покоління можуть жити і працювати. Ми не маємо права забувати про самопожертву ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній електростанції, багато з цих людей не дожили до теперішніх днів, задля життя і здоров‘я майбутніх поколінь. Ми в неоплатному боргу, і завжди маємо пам‘ятати подвиг наших земляків-чорнобильців. Побажав міцного здоров‘я, шани і щирої поваги від людей і держави.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам‘ять померлих внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС та  поклали живі квіти до пам‘ятного знаку героям-чорнобильцям.

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь