A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Семінар шкільних бібліотекарів

Дата: 12.12.2018 16:23
Кількість переглядів: 1602

 

           12 грудня на базі Казанківського закладу загальної середньої освіти  І – ІІІ ст. № 4 відбувся семінар шкільних бібліотекарів на тему  «Роль шкільної бібліотеки в освітньому процесі в умовах реалізації Концепції Нової української школи». Метою даного семінару є підвищення професійної компетентності шкільних бібліотекарів, упровадження нових підходів до організації роботи шкільних бібліотек. Методист Г. Шкуріна  розповіла про  зміни в освітньому процесі, що стосуються шкільних бібліотек. Бібліотекар школи І. Рябчинська поділилась досвідом роботи бібліотеки з формування національно свідомої, компетентної особистості та її роль в системі роботи школи. Через призму своєї роботи показала велику роль книги у вихованні учнів, презентувала новітні методи і форми роботи  шкільного бібліотекаря.

                Потім учасників семінару гостинно запросили в актову залу, де відвідали виховний захід «З нетерпінням  я чекаю день Святого Миколая!», також були залучені у проведенні майстер – клас «Використання медіатехнологій». Бібліотекарі закладів освіти опанували роботу з GR кодами.

           Наприкінці бібліотекарі шкіл громади відзначили важливість та необхідність проведення таких заходів в умовах сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь