A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В Казанківській громаді пройшли навчання з питань охорони праці

Дата: 12.12.2018 14:41
Кількість переглядів: 678

12 грудня в сесійній залі Казанківської селищної ради проведено навчання та перевірку знань з питань охорони праці із директорами,   заступниками директорів закладів загальної середньої освіти  та директорами  закладів дошкільної освіти нашої об‘єднаної громади. Мета навчання – отримання додаткових знань та навичок з питань охорони праці, обізнаність під час виконання робіт, а особливо робіт підвищеної небезпеки, здатність запобігти та швидко реагувати на порушення, прийняття правильних рішень, спрямованих на запобігання нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві.

Під час занять посадові особи та спеціалісти закладів освіти вивчали законодавство України про «Охорону праці», «Про загальнообов‘язкове державне соціальне страхування», Положення про розслідування та облік нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, Кодекс цивільного захисту України, правила пожежної безпеки, електробезпеки, гігієни праці та медицини, правила безпеки праці в галузі. Потім кожен освітянин витягував білет, де було запропоновано надати відповідь на 5 питань, що стосуються посадових обов‘язків з охорони праці, пожежної та електробезпеки на виробництві та інше.

Навчання та перевірку знань з питань охорони праці провели завідувач Новобузького навчально-консультативного відділення інституту післядипломної освіти Миколаївського національного аграрного університету Глевенко М.І. та  викладачі Журавський І.С. і Кришталенко О.О.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь