Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Привітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2018 15:28
Кількість переглядів: 983

ВИПРАВДАТИ  НАДІЇ  ВИБОРЦІВ

 

         Указом  Президента України  у 2000 році 7 грудня було проголошено Днем місцевого самоврядування. Це є беззаперечним визнанням на державному рівні  важливості місцевих рад у житті територіальних громад. Сьогодні минає вісімнадцятий рік, як у нашій країні відзначається це свято. Місцеве самоврядування, гарантоване Конституцією України, покликане перш за все вирішувати нагальні питання життєдіяльності громад, створення комфортних умов для проживання громадян.

         Погодьтесь, що важко знайти в житті нашої об‘єднаної територіальної громади такі питання, вирішення яких можливе без селищної ради та її виконавчого комітету. Депутатський корпус Казанківської селищної ради сьомого скликання складає 26 депутатів. Наші депутати активно працюють на своїх округах, у постійних комісіях, на сесіях ради, що є основною формою роботи селищного органу місцевого самоврядування. За цей час депутатському корпусу селищної ради вдалось вирішити чимало важливих проблемних питань, наші депутати мають достатній досвід і освітній рівень, користуються авторитетом серед виборців. Тож у цей святковий день варто висловити подяку всім депутатам, членам виконавчого комітету, працівникам апарату селищної ради за активну участь у роботі ради та виконкому за плідну роботу й співпрацю, тісний зв‘язок з виборцями, надії і сподівання яких ми всі зобов‘язані виправдати.       

Нам виявили довір‘я, на нас люди покладають надії. І це не просто високі слова. Тож треба у повсякденній роботі поєднувати довіру виборців і реальні справи по вирішенню їх конкретних проблем, щоб життя наших людей ставало заможнішим, щоб їх надії справдились. Бажаю депутатам нинішнього та попередніх скликань,  членам виконкому, працівникам апарату ради успіхів і нових здобутків у розбудові нашої громади, нехай ваша праця в органах місцевого самоврядування послужить справі росту добробуту й достатку нащих співгромадян. Здоров‘я, мирного неба, щастя й благополуччя всій Казанківській об‘єднаній територіальній громаді!

 

 

Казанківський селищний голова                                   Олексій  Асмолов

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь