A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В Казанківській громаді відбулись заходи до Міжнародного дня інвалідів

Дата: 03.12.2018 16:35
Кількість переглядів: 792

3 грудня за рішенням Генеральної асамблеї ООН у країнах світу відзначається Міжнародний день інвалідів. Відзначають цей день і у нашій громаді. У залі Казанківського районного Будинку культури   за сприяння селищного глови О. Асмолова відбулась зустріч з людьми з обмеженими фізичними можливостями.  У фойє закладу культури розмістили цікаву виставку майстрів народної творчості  - талановитих людей з обмеженими фізичними можливостями. Основна мета цього заходу – привернути увагу керівників, широкої громадськості до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя й трудової діяльності.    З учасниками заходу зустрілись Казанківський селищний голова О. Асмолов, заступник голови райдержадміністрації В. Притуленко, голова районної ради В. Коніщук, голова районної організації інвалідів та волонтерів В. Поліщук, голова районної організації ветеранів М. Ризук, керівники установ, організацій, що мають соціальне спрямування у своїй діяльності.

         З добрими й теплими словами до присутніх у залі звернувся Казанківський селищний голова О. Асмолов.  «У цей день хочу побажати вам теплих відносин з вашими близькими, бадьорості духу та міцного здоров’я,  і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, міцної сили волі. Нехай справдяться усі ваші бажання, мрії та задуми!» -  підкреслив у своєму виступі О. Асмолов.

         Оголошено Подяки Казанківського селищного голови за плідну працю, активну життєву позицію та громадську діяльність, значний особистий внесок у вирішенні питань захисту прав та інтересів людей з особливими потребами голові районної організації інвалідів Валентині Іванівні Поліщук та жителю села Дмитрівка Кучеру Сергію Сергійовичу - за активну життєву позицію, незламний дух та творчі здібності. Потім присутні з цікавістю послухали власні вірші, який причитав С. Кучер. 

         Учасників зустрічі частували ароматним чаєм з тістечками, відбулась цікава концертна програма.

         У цей день за дорученням   селищного голови О. Асмолова  завідувач сектору культури та туризму Н. Пихтіна, голова районної організації інвалідів та волонтерів В. Поліщук,  голова районної організації ветеранів М. Ризук розвезли і вручили інвалідам смт Казанка, які гостро потребують найбільшої допомоги,  30 продуктових наборів, по інших населених пунктах, які увійшли до складу об‘єднаної громади, в.о. старости вручили 74 продуктових наборів. Таким чином, завдяки не байдужості та уваги Казанківської селищної ради до потреб людей з обмеженими фізичними можливостями,  інваліди об‘єднаної громади одержали необхідні продукти харчування.  

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь