A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Заключний акорд «Кіномандрів»

Дата: 30.11.2018 15:06
Кількість переглядів: 765

От і завершилась реалізація нашого проекту "Кіномандри". Вчора, 29 листопада,  було підписано остаточні документи з Українським культурним фондом. Всього відбулось десять показів у восьми населених пунктах об‘єднаної громади, а саме в селах Миколаївка, Михайлівка, Дмитро-Білівка, Новоданилівка, Троїцько-Сафонове, Великоолександрівка, Дмитрівка, Лагодівка та два покази в смт Казанка. З 20 жовтня по 5 листопада були проведені покази українського фільму «Іван Сила» на великому мобільному екрані. Під час показу стрічки для відвідувачів було організовано частування поп-корном, солодкою ватою, солодкими напоями, запашною кавою, гарячим чаєм з кондитерськими виробами. Загалом у цьому проекті взяли участь біля 1300 жителів нашої об‘єднаної територіальної громади.

Кожен відвідувач мав нагоду сфотографуватись на фоні прес-волу проекту з офіційним логотипом «Український культурний фонд». Діти із задоволенням отримували фірмові кульки з написами «Кіномандри», шикувались черги за запашним поп-корном та цукровою ватою. Великий екран в центрі залу, викликав непідробне захоплення у всіх без винятку.

Півтори години сеансу пройшли непомітно, та ще довго відвідувачі ділились враженнями, заповнювали анкети.  Люди з гордістю коментували високий рівень вітчизняного кінематографу, дехто зізнавався, що не знав, як багато останнім часом в Україні знімають чудових стрічок, дякували за можливість доторкнутись до нашого національного українського мистецтва. Також багато вдячних слів було сказано на адресу Казанківської селищної ради та Українського культурного фонду, всі учасники підкреслили актуальність та надзвичайну важливість цього проекту для сіл та селищ, де немає кінотеатрів.

 

 

 

 

 

 

Фото без описуУкраїнський культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році, на підставі відповідного Закону України, з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь