A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання Ради регіонального розвитку Миколаївщини

Дата: 28.11.2018 11:46
Кількість переглядів: 677

27 листопада, у Миколаєві відбулось засідання Ради регіонального розвитку Миколаївської області, в якій взяли участь керівництво області, голови районних державних адміністрацій, голови об’єднаних територіальних громад, депутати різних рівнів.

            Як зазначив у вступному слові голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко, Рада регіонального розвитку Миколаївщини дає старт надважливому і відповідальному процесу – процесу формування трирічного перспективного плану розвитку регіону. За словами Олексія Савченка, головною метою обласної Ради регіонального розвитку є підведення проміжних підсумків першого етапу децентралізації та визначення пріоритетних напрямків і проектів, які потім сформують чіткий план розвитку нашої області.

«Сьогодні у нас є унікальна можливість - розробляючи план на три роки вперед ми можемо актуалізувати надважливі проекти для розвитку Миколаївщини та обговорити той перспективний план, згідно якого ми будемо рухатись далі. Наше головне завдання – запитати саме у людей, що вони в першу чергу хочуть бачити у себе на своїй вулиці, у своєму селі, бо саме громади повинні визначитися, що їм потрібно в першу чергу. Громади мають вирішити - чи потрібна їм амбулаторія, дитячий садок, школа й так далі і чітко знати що в них з’явиться у 2019 році, а що у 2020. Закликаю долучати до обговорення ваших планів усіх – від вчителя або медика – до пенсіонерів та студентської молоді. Керівники громад, місцеві депутати мають керуватися не думками окремих привілейованих осіб, а почути, що вимагає від них громада», - зазначив керівник області.

Голова облдержадміністрації наголосив, що після складання відповідного плану він особисто відстоюватиме кожен проект в столиці, в результаті чого область отримає затверджену “дорожню карту” з чітким усвідомленням того – які об’єкти будуть будуватися і які проекти реалізовуватися. Таким чином, кожен член громади Миколаївщини зможе побачити, що зроблено на даний момент та матиме можливість контролювати цей процес.

В роботі Ради регіонального розвитку Миколаївщини взяв участь Казанківський селищний голова Олексій Асмолов.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь