A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У Зарваниці ділились досвідом надання соціальних послуг

Дата: 27.11.2018 16:49
Кількість переглядів: 663

Представники  об‘єднаних територіальних громад з Миколаївської, Житомирської та Хмельницької областей взяли участь у семінарі, який відбувся 21-22 листопада у Марійському духовному центрі «Зарваниця», організатором якого є Центр розвитку місцевого самоврядування. Тема зустрічі «Моделі надання соціальних послуг в ОТГ. Соціальне підприємництво». Головна мета навчального візиту -  допомагати громадянам на центральному, регіональному та  місцевому рівнях реалізувати реформу децентралізації та покращити надання адміністративних послуг.

Участь у семінарі від Казанківської громади взяла Ольга Козострига -  завідувач відділення денного перебування, адресної допомоги, соціального захисту дітей, сімї та молоді територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  селищної ради.

Під час зустрічі учасники семінару заслухали голову Золотниківської об‘єднаної територіальної громади Данила Бугая та ректора Марійського духовного центру «Зарваниця» Володимира Фірмана. Учасники  ознайомились з роботою цих підприємств, відвідали стоматологічний кабінет «Усмішка», цех з виробництва мінеральної води «Джерело Зарваниці», цех з виробництва вареників та напівфабрикатів. Оглянули об‘єкти соціальної інфраструктури Підволочивської та Золотниківської ОТГ Тернопільської області, ознайомилися з роботою територіального центру (надання соціальних послуг) в Підволочивської ОТГ.   

Ця зустріч продемонструвала, що соціальне підприємство є дієвим способом вирішення гострих проблем, які виникають у теперішньому суспільстві. Підприємства, які діють, є добрим прикладом соціального обслуговування нуждених людей і завжди готові ділитися цим досвідом з усіма, хто дбає про добробут громади та усього народу.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь