A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На засіданні постійної комісії з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку

Дата: 26.11.2018 15:27
Кількість переглядів: 1184

Сьогодні 26 листопада в Казанківській селищній раді відбулось позачергове засідання постійної комісії Казанківської селищної ради   з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів голова  постійної комісії  С. Дяченко. До порядку денного було включено одне профільне питання. Насамперед було розглянуто   клопотання  відділу освіти, молоді, спорту та культури Казанківської райдержадміністрації про перерозподіл кошторисних асигнувань за рахунок субвенції селищної ради  для надання освітніх послуг до кінця поточного року.  

Заступник селищного голови О. Шевчук надала учасникам засідання обґрунтування  необхідності прийняття розпорядження  щодо внесення змін до бюджетних призначень. З метою залучення фінансового ресурсу та ефективного використання селищного бюджету з урахуванням потреби в додаткових коштах було запропоновано такий перерозподіл бюджетних призначень, зокрема:  зменшити видатки на 2018 рік у зв‘язку з економією, що склалась на кінець поточного року:

по субвенції з селищного бюджету районному бюджету для надання освітніх послуг загальноосвітніми навчальними закладами на суму 76 052 грн. 43 коп.,

по районній програмі соціального захисту людей похилого віку, осіб з обмеженими фізичними можливостями та осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи («Турбота») всього на суму 7304 грн. 36 коп.,   

 по програмі забезпечення інвалідів І і 2 групи по зору пільгами на житлово-комунальні послуги та готівкою на придбання твердого палива та скрапленого газу на 14542 грн. 39 коп.

            Відповідно збільшити видатки селищного бюджету на 2018 рік на оплату праці  працівникам закладу позашкільної освіти в сумі 83 886 грн. 12 коп. та працівникам закладів культури в сумі 34326 грн. 80 коп.

      Також збільшення видатків спеціального фонду селищного бюджету на 2018 рік відділу освіти, молоді та спорту на придбання інтерактивного стрілецького тренажеру «Захисник Вітчизни» для Казанківського ЗЗСО №2 за рахунок отриманої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій – 100 тис. грн. та  співфінансування – 3000 гривень. «Таким чином прийняття  розпорядження голови селищної ради про внесення змін до бюджетних призначень вплине на збільшення річного обсягу дохідної та видаткової частини бюджету селищної ради» - зазначила О. Шевчук.

В роботі комісії також взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов,  секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови О. Шевчук, в.о. начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури Казанківської райдержадміністрації О. Хандріга та головний бухгалтер комунальної установи «Казанківський районний центр по обслуговуванню закладів оствіти та культури  Казанківської райради Миколаївської області В. Макарова.

 Члени постійної  комісії вирішили  підтримати запропонований проект рішення та винести питання на   сесію селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь