A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Надання послуг із соціальної підтримки населення в с. Володимирівка

Дата: 23.11.2018 11:10
Кількість переглядів: 916

Як повідомила в.о. начальника комунальної установи «Територіаль-ний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради Олена Шевельова,  простий житель села чи селища повинен мати змогу отримувати всі соціальні послуги за місцем проживання, а не їздити в  районний центр, також треба створити таку систему оперативного реагування на їхні проблеми, щоб вони завжди почували себе щасливими та соціально захищеними.  Тож 22 листопада працівники територіального центру надавали соціальні послуги особам похилого віку та інвалідам, які проживають в с. Володимирівка. В приміщенні сільської  бібліотеки відбулося засідання слухачів «Університету третього віку». Психолог В. Перевозчикова провела засідання з факультетів «Основи здоров`я та здоровий спосіб життя», «Дачні поради», на якому слухачі  дізнались, як зміцнити своє здоров‘я, як правильно харчуватись та загартуватись  в похилому віці, а також про секрети садівництва та корисні поради.
 Фахівець із соціальної роботи вдома О. Літвінцева відвідала підопічних відділення допомоги вдома. Фахівець з питань соціального захисту сім`ї, дітей та молоді В. Парнак провела обстеження сімей, які потребують соціального захисту та надала роз`яснення  про нові види соціальних послуг, які надаються відділеннями територіального  центру. Перукар Н. Короленко   надала безкоштовні перукарські послуги. 
Працівники територіального центру отримали моральне задоволення від того, що конкретно допомогли людям у вирішенні їх нагальних проблем.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь