A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась нарада директорів шкіл об’єднаної громади

Дата: 23.11.2018 09:10
Кількість переглядів: 664

22 листопада в залі засідань Казанківської селищної ради  відбулась нарада з директорами шкіл об‘єднаної громади. Нараду провів Казанківський селищний голова О. Асмолов. Також в ній взяли участь начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука, заступник селищного голови О. Шевчук.   
    На початку наради відбулась урочиста і приємна подія - учасникам всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019»,  який відбувся 21 листопада на базі Казанківського ЗЗСО №1, було вручено пам‘ятні подарунки від районної організації профспілки працівників освіти і науки України. В номінації «Географія» - взяли участь педагоги  Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 4 Сідорченко А.В. та Великоолександрівського ЗЗСО І-ІІ ступенів Т. Тристан, яка стала переможцем конкурсу. В номінації «Основи здоров’я» взяв участь вчитель Казанківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 О. Костенко.
    Після цього начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука представив присутнім новопризначених директорів ЗЗСО №1 - Ю. Костенко, Великоолександрівського ЗЗСО – Т. Школяр, Новоданилівського ЗЗСО – Л. Єршик, які успішно пройшли конкурсний відбір та з якими укладено відповідні  контракти. Також представив в. о. директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Н. Паланіч, яка у своєму виступі ознайомила присутніх з основними напрямками роботи, а також про те, що оголошено конкурс на посади спеціалістів, який відбудеться 21 грудня. «На сьогодні інклюзивний центр знаходиться в стадії устаткування. Отримано вже логопедичне дзеркало та блок для проведення занять з дітьми, що мають порушення моторики рук» - зазначила Н. Паланіч.
    Запропонована структура позашкільної освіти викликала бурхливе обговорення в учасників наради. В той же час О. Лука наголосив, що при всіх за і проти необхідно створювати належні умови для самовизначення, саморозвитку та самореалізації дитячої особистості, якому й сприяє позашкільна освіта. Він також запропонував присутнім висловити свої думки щодо мережі гуртків, а також штатного розпису відділу позашкільної освіти, де буде працювати 8 штатних одиниць – керівник, методист і 6 керівників гуртків. Заступник селищного голови О. Шевчук детально розповіла про джерела фінансування та утримання приміщення майбутнього відділу позашкільної освіти. 
    Завідувач методичним кабінетом Н. Дяченко розповіла про реалізацію плану спільних дій щодо підготовки до ЗНО 2019, та зазначила, що всі матеріали щодо цього викладені на офіційному сайті Казанківської селищної ради. Також на нараді були обговорені питання щодо створення публічної бібліотеки, про діловодство у закладах освіти, про проведення 2-ого етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів, звітування та планування роботи, про організацію харчування у закладах освіти.
    Підсумки наради з освітянами підбив Казанківський селищний голова О. Асмолов, який зокрема визначив основні завдання освітянської галузі об‘єднаної громади на поточний період і подальшу перспективу її розвитку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь