A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась чергова 10 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 16.11.2018 10:09
Кількість переглядів: 775

15 листопада відбулась чергова 10 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного. Загалом до порядку денного було включено 22 питання, із них 11 – земельні.

Враховуючи рішення профільної комісії, депутати підтримали програму приватизації та відчуження об‘єктів комунальної власності територіальної громади Казанківської селищної ради на 2018-2020роки, надали згоду на передачу коштів спецфонду комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) селищної ради, на делегування районній раді Казанківського району  виконання повноважень на здійснення видатків селищного бюджету у 2019 році на надання населенню об‘єднаної громади: медичних послуг закладам охорони здоров‘я, позашкільних послуг у сфері освіти та культурно-освітніх послуг закладам, установам культури.

Депутати уважно заслухали начальника відділу освіти, молоді та спорту О. Луку щодо програми розвитку освіти Казанківської селищної ради на 2018-2021 роки, про затвердження положень про проведення конкурсу на посаду директора та медпрацівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» в новій редакції, а також щодо нової редакції статуту Новоданилівського закладу загальної середньої освіти. У деяких депутатів виникло питання щодо необхідності ремонту даху загальноосвітньої школи №2. Як пояснив селищний голова О. Асмолов, раніше була  розроблена проектно-кошторисна документація, і тепер, після прийняття запропонованої освітньої програми, стане можливим проведення таких ремонтних робіт. Це стосується ремонтів і в інших навчальних закладах громади.

Затвердження депутатами програми розвитку культури дає змогу фінансувати й надалі на більш високому рівні розвивати цю важливу галузь, піднімати культурний рівень населення.

Заступник селищного голови О. Шевчук доповіла на сесії проект рішення «Про внесення змін до бюджету Казанківської селищної ради на 2018рік». Після детального обговорення депутати підтримали запропоновані зміни до селищного бюджету.

Після перерви у пленарному засіданні депутати також ухвали рішення щодо запропонованої в порядку денному низки земельних питань.

Наприкінці сесії Казанківський селищний голова О. Асмолов подякував депутатам ради за виважену й конструктивну позицію, активну роботу по прийняттю необхідних для розвитку нашої громади рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь