A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 13.11.2018 14:15
Кількість переглядів: 620

13 листопада 2018 року відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, яке провів її голова В. Дорошенко. В роботі постійної комісії взяв участь і виступив   Казанківський селищний голова О. Асмолов , секретар селищної ради Л. Міненко та начальник відділу земельних ресурсів О. Рибенок.

        Члени виконкому розглянули питання відповідно до поданих заяв громадян щодо припинення права користування земельними ділянками, наданими в оренду, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд та для ведення особистого селянського господарства. Розглянуто питання щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянам для ведення особистого селянського господарства, а також про передачу громадянам у власність  земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

          Депутати комісії дуже активно й зацікавлено  обговорювали вищевказані питання порядку денного.   Після обговорення члени комісії вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь