A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 13.11.2018 14:14
Кількість переглядів: 733

Сьогодні, 13 листопада, відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Під час засідання було розглянуто 14 питань, що стосуються життєдіяльності громади.

         Члени виконкому заслухали інформацію заступника селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук, щодо необхідності внесення змін до бюджету селищної ради на 2018 рік, а саме зміни в дохідні джерела та у видаткову частину загального фонду селищного бюджету, зміни та доповнення до бюджетних призначень головних розпорядників коштів на 2018 рік, які виникли у процесі виконання бюджету поточного року, щодо необхідності затвердження уточненого розподілу субвенцій районному бюджету на утримання закладів загальної середньої освіти, позашкільної освіти, будинку художньої творчості, дитячої юнацької спортивної школи, закладів культури, соціального забезпечення.

З метою найбільш ефективного використання нежитлового фонду селищної ради та поповнення бюджету, запропонувала членам виконкому підтримати розгляд на сесії селищної ради проект рішення  «Про Програму приватизації та відчуження об‘єктів комунальної власності територіальної громади Казанківської селищної ради на 2018-2020 роки», що дасть можливість громаді володіти, ефективно користуватись і розпоряджатись на власний розсуд і в своїх інтересах майном, що їй належить. Щодо ефективної організації діяльності нашої об‘єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення та надання соціальних послуг запропонувала розглянути проект рішення про затвердження Положення про комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради» в новій редакції, а також перелік соціальних послуг, умови та порядок їх надання, граничну чисельність та структуру комунальної установи.

         Начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука запропонував членам виконкому підтримати розгляд на сесії проект рішення «Про затвердження Програми розвитку освіти Казанківської селищної ради на 2018-2021 роки», що дасть можливість в тому числі і покращити матеріально-технічне та фінансове забезпечення закладів освіти.

         З метою створення умов для подальшого збагачення та розвитку культури населення нашої громади, завідувач сектору культури та туризму Н. Пихтіна детально ознайомила присутніх із Програмою розвитку культури на території Казанківської селищної ради на 2019-2020 роки, метою, завданнями, фінансовим забезпеченням та очікуваними кінцевими результатами виконання цієї Програми, та запропонувала підтримати проект рішення на сесії селищної ради.

         Щодо забезпечення реалізації прав громадян із житлових питань, які потребують поліпшення житлових умов на території об‘єднаної громади, надання їм жилих приміщень, спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства С. Татаринцев ознайомив присутніх із Положенням про житлову комісію при виконкомі селищної ради, Положенням про квартирний облік, а також щодо присвоєння поштової адреси частини житлової будівлі і земельній ділянці. Також розглянуті згідно поданих заяв громадян питання про надання дозволу на видалення дерев.

         Селищний голова О. Асмолов поінформував членів виконкому про проект рішення, який стосується можливості реалізації проектів забезпечення шкіл громади  комп‘ютерною та організаційною технікою за рахунок субвенції з обласного бюджету.

         Активну участь в обговоренні взяли члени виконкому Т. Сай,  А. Мерзлікіна, Т. Тристан, С. Беспалько, І Ушканенко.

         З усіх  розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.

 

 

    



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь