A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНОЇ КОМІСІЇ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 12.11.2018 13:29
Кількість переглядів: 930

             12 листопада відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту, яке провела її голова О. Коніщук. На засіданні були розглянуті питання, які  виносяться на чергову сесію селищної ради. У зв‘язку з необхідністю приведення Статуту Новоданилівської ЗЗСО у відповідність до чинного законодавства та з метою надання освітніх послуг щодо здобуття базової та повної загальної середньої освіти серед засуджених при Казанківській ВК № 93, обговорено проект рішення «Про  затвердження нової редакції статуту Новоданилівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Казанківської селищної ради Миколаївської області». З  метою визначення механізму проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників інклюзивно-ресурсного центру члени постійної комісії розглянули проект рішення «Про затвердження положень про проведення конкурсу на посаду директора та педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради, в новій редакції», а саме внесено пункт, якого раніше не було, тобто призначати на посади тільки з відповідною освітою.   
          Депутати  активно обговорювали проект рішення  про затвердження Положення про комунальну установу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради» в новій редакції, детально зупинились на переліку соціальних послуг, умови та порядок їх надання структурними підрозділами терцентру. Також внесено зміни до граничної чисельності та структури.
Жваве і емоційне обговорення відбулось при розгляді проектів рішень щодо затвердження Програми розвитку освіти Казанківської селищної ради на 2018-2021 роки, що дасть змогу покращити матеріально-технічне та фінансове забезпечення закладів освіти, а також з метою створення умов для подальшого збагачення та розвитку культури населення обговорили Програму розвитку культури на 2019-2020 роки, конкретно зупинились на фінансуванні окремих заходів програми. Також депутати розглянули запропонований План   стратегічного розвитку Казанківської об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки.
     Після обговорення члени постійної  комісії вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень. В роботі   комісії взяли участь  Казанківський селищний голова О. Асмолов, секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови О. Шевчук, заступник начальника відділу інвестицій, містобудування. Архітектури та житлово-комунального господарства Л. Тимощук, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту І. Вергелес, методист А. Дмитренко.      
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь