Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Взяли участь у проекті «Енергоефективність у громадах ІІ»

Дата: 05.11.2018 14:23
Кількість переглядів: 658

На базі Дніпропетровського центру розвитку місцевого самоврядування пройшло навчання учасників проекту «Енергоефективність у громадах ІІ». Тема семінару була присвячена розробці плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату. Це є запорукою виконання зобов’язань Угоди Мерів. Учасники проекту наприкінці навчання укладали Угоду.

Угода мерів – провідна ініціатива, започаткована Європейським Союзом, котра охоплює місцеві та регіональні органи влади, які беруть на себе добровільні зобов’язання підвищувати енергоефективність та нарощувати використання відновлювальних джерел енергії на своїх територіях.

Слідуючи цим зобов’язанням підписанти Угоди прагнуть скоротити власні викиди СО2 щонайменше на 20% до 2020 року, сприяючи, таким чином, розвитку екологічно орієнтованої економіки та підвищенню якості життя.

Від Казанківської громади участь  у навчанні взяли заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук та спеціаліст відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ганна Татаринцева



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь