Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради

Дата: 29.10.2018 16:42
Кількість переглядів: 680

Сьогодні, 29 жовтня 2018 року, відбулось   засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провів  голова комісії С. Дяченко. В роботі комісії взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов,  секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук.

Депутати обговорили проект рішення порядку денного позачергової  дев‘ятої сесії сьомого скликання «Про внесення змін до бюджету Казанківської селищної ради на 2018 рік», а саме потребує термінового вирішення питання фінансування двох інвестиційних проектів.

      Наразі завершена робота по процедурі проведення публічних закупівель на реалізацію проекту проведення реконструкції нежитлової будівлі під розміщення центру надання адміністративних послуг з впровадженням енергозберігаючих заходів в смт. Казанка та на реалізацію проекту проведення реконструкції загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з впровадженням енергозберігаючих заходів в с.Михайлівка.

З метою початку проведення робіт виникла необхідність щодо внесення змін в дохідні джерела загального фонду селищного бюджету та відповідних змін у видаткову частину спеціального фонду бюджету. Члени комісії обговорили та внесли доповнення до бюджетних призначень головних розпорядників коштів селищного бюджету на 2018 рік, які виникли у процесі виконання бюджету поточного року.  Заступник голови О. Шевчук навела конкретні цифри щодо покриття  потреби в бюджетних коштах.

Після детального обговорення члени постійної комісії вирішили   рекомендувати раді розглянути на пленарному засіданні запропонований проект рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь