A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Як зробити громаду енергоефективною та безпечною

Дата: 29.10.2018 15:27
Кількість переглядів: 768

 

Казанківський селищний голова О. Асмолов взяв участь  у одноденному семінарі у рамках проекту «Марафон: енергоефективна та безпечна громада», який відбувся  24 жовтня в Баштанській міській раді.   Мета проекту є визначення успішних практик та можливостей розвитку у сфері безпеки та енергоефективності громад, а також проблематики впровадження новітніх технологій в об’єднаних територіальних громадах. Марафон відбувся за підтримки Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO та проекту «Реформи у сфері енергоефективності», що виконується Deutsche Gesellschaft  für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ)  GmbH за дорученням уряду Німеччини.

В ході семінару було розглянуто низку питань:«Дорожня карта» впровадження вдалих енергоефективних проектів в ОТГ; ЕСКО-механізм як новий інструмент підвищення енергоефективності в бюджетній сфері та  в багатоквартирних будинках; Особливості фінансування заходів з підвищення енергоефективності в бюджетній сфері. Угода мерів, як фінансовий ресурс; Енергоефективна термомодернізація будівель: від проектування до реалізації; Конкурс «Енергоефективна громада»; Безпечне місце, запорука комфортного проживання в громадіІнноваційні рішення для створення безпечного середовищаКонкурс «Безпечна громада».

Також участь у семінарі взяли Представник Державного Агентства з енергоефективності Людмила Синецька, директор ВП «Київський обласний  експертний центр енергоефективності»,  тренер Проекту GIZ “Енергоефективність у громадах”, Ольга Афоніна, директор ТОВ «Ондулін Будівельні матеріали», Олексій Новіков, керівник напрямку по роботі з ключовими архітекторами, девелоперами та інвесторами ТОВ «Бауміт України», Микола Громов, керівник Вінницького підрозділу компанії «Датагруп», Богдан Ризванюк,  керівник комерційної служби «Датагруп»  (м. Вінниця) та представники ОТГ, які мають кращі практики з питань безпеки в громадах.

Учасники семінару відвідати  дитяче містечко «Казка», Баштанський опорний заклад ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, районну центральну лікарню та  гімназію. Цей семінар виявився надзвичайно цікавим і корисним, набутий досвід буде безумовно використаний для подальшого розвитку нашої Казанківської територіальної громади.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь