A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось спільне засідання постійних комісій Казанківської селищної ради

Дата: 23.10.2018 13:30
Кількість переглядів: 1221

23 жовтня 2018 року відбулось спільне засідання постійних комісій Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту  і з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності та соціально-економічного розвитку, яке провели голови постійних комісій  О. Коніщук  і  С. Дяченко. В роботі комісій взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов,  секретар селищної ради Л. Міненко, заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна О. Шевчук.

Депутати обговорили проект рішення порядку денного наступної дев‘ятої сесії сьомого скликання, а саме щодо виділення субвенції районного бюджету на 2019 рік на виконання Програми «Дитинство» на 2019-2020 роки на утримання фахівців із соціальної роботи без категорії. В обговоренні також взяли участь запрошені начальник  районного центру соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді О. Сумлінна та провідний бухгалтер Т. Настич, які відповіли на численні запитання депутатів щодо функціональних обов‘язків та їх практичне виконання фахівцями із соціальної роботи.

Як зазначив селищний голова О. Асмолов, питання утримання фахівців із соціальної роботи неодноразово обговорювалось і сьогодні необхідно визначитись, щоб ухвалити зважене рішення. Заступник голови О. Шевчук навела конкретні цифри щодо раціонального використання бюджетних коштів.

Після детального обговорення члени постійних комісій вирішили запропонувати сесії селищної ради не надавати субвенцію районному бюджету для утримання вищевказаної категорії працівників, обов‘язки яких надалі на місцях будуть виконувати інші службовці.

Також депутати на засіданні комісій обговорили питання співфінансування підвезення дітей до навчального закладу з населених пунктів, які не увійшли до складу об‘єднаної територіальної громади і ухвалили відповідне рішення. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь