A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

В Казанківській об‘єднаній територіальній громаді стартував проект «Кіномандри»

Дата: 22.10.2018 14:24
Кількість переглядів: 923

В Казанківській об‘єднаній територіальній громаді стартував проект «Кіномандри»

За підтримки Українського культурного фондув Казанківській об‘єднані територіальній громадістартував проект «Кіномандри», грант на який ми вибороли у конкурсі індивідуальних національних проектів. Варто зазначити, що загалом до Українського культурного фонду надійшло 716 проектних заявок, з них технічний відбір подолало 522 проекти, які були подані на експертне оцінювання. Отримали фінансування 241 індивідуальний проект і серед фіналістів наша об‘єднана громада з проектом «Кіномандри».

У ці осінні, сонячні дні в населених пунктах почалась реалізація цього надзвичайно цікавого культурного проекту. Протягом жовтня-листопада вусіх 10 закладах культури нашої громади будуть проведені покази українських фільмів на великому мобільному екрані. Першими переглянули український бестселер «Іван Сила» мешканці Миколаївки та Михайлівки. Це фільм про українського важкоатлета, борця та боксера, який своїми досягненнями здобув славу для України, став найсильнішою людиною планети. Право на показ цієї стрічки безкоштовно надано її генеральним продюсером Валерієм Філіпповим та ТОВ «Творче об’єднання «Фьютче Проджектс». Про реалізацію проекту «Кіномандри», який повністю фінансується за кошти Українського культурного фонду, сельчанам розповів Казанківський селищний голова Олексій Асмолов, також він поінформував присутніх про перспективи реалізації інших важливих інвестиційних проектів у нашій громаді.

Перед показом фільму дітей та дорослих частували солодкою ватою та поп-корном, а після перегляду задоволені глядачі мали змогу пригоститись запашною кавою, гарячим чаєм з кондитерськими виробами. Наші земляки залишились дуже задоволені «Кіномандрами», деякі бабусі підходили до працівників селищної ради й зі сльозами на очах дякували за можливість доторкнутись до нашого національного українського мистецтва, поринути спогадами у свої молоді літа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь