A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась 8 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 20.09.2018 19:43
Кількість переглядів: 826

Лунає Гімн України. Так традиційно 20 вересня розпочалась 8 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов. В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного.

В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули тридцять чотири питання із них 24 земельних питань.

Cелищний голова О. Асмолов доповів депутатському корпусу про необхідність внесення змін до  структури та штатної чисельності апарату Казанківської селищної ради та її виконкому.

Потім головуючий надав слово дільничному інспектору поліції  Олегу Бондарю, який подякував в. о. старостам за тісну співпрацю по підтримці правопорядку у населених пунктах громади та вручив почесні грамоти Олені Лейбович, Ірині Ушканенко, Лідії Баланенко та Валентині Нестеренко за сумлінну працю, відповідальне ставлення до виконання своїх  професійних обов’язків, за плідну співпрацю з Казанківським відділенням поліції Новобузького відділу поліції ГУНП  в Миколаївській області, вагомий особистий  внесок у справу захисту прав громадян, зміцнення громадського порядку на території Казанківської селищної ради.

 

По питаннях щодо нерухомого майна доповіла спеціаліст   з питань юридичного забезпечення Н. Кривоцюк, а саме «Про прийняття у комунальну власність та взяття на баланс селищної ради нерухомого майна – дошкільних навчальних закладів», «Про прийняття рухомого майна та нерухомого майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності  Казанківської селищної ради», «Про прийняття Комунального закладу  - Казанківської дитячо-юнацької спортивної школи та закріпленого за нею майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності Казанківської селищної ради».  Бурхливе обговорення відбулось щодо штатної чисельності комунального закладу «Дитячо-юнацької спортивної школи». Активну участь в обговоренні взяв депутат В. Дорошенко.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту О. Лука доповів депутатському корпусу  щодо створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Казанківської селищної ради та запропонував нову редакцію Статуту установи, а також  штатну чисельність центру в кількості 4 штатних одиниці. 

Інспектор з благоустрою Ю. Кондратюк доповів про необхідність  внесення  зміни до Правил благоустрою територій, забезпечення чистоти  і порядку, додержання тиші в громадських місцях населених пунктів територіальної громади Казанківської селищної ради. 

Депутати уважно, з великим інтересом  слухали доповідь заступника селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олену Шевчук,  яка детально розповіла про виконання дохідної та видаткової частини бюджету та про внесення змін до бюджету об’єднаної  громади на 2018 рік. Також   поінформувала  щодо   створення комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради», докладніше зупинилась по штатній чисельності комунальної установи.  

         Селищний голова О. Асмолов подякував депутатам  Володимирівської сільської ради за те, що виділили кошти на утримання учнів у Казанківській гуманітарній гімназії. На жаль, інші сільські ради, діти яких також навчаються у цьому закладі, кошти, незважаючи на прохання, не виділили.

         В розділі порядку денного «Інше» в.о. старост інформували  депутатів про свою роботу.  

В ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку, ставити запитання, яких було чимало, вносити конструктивні пропозиції. Активну участь у обговоренні порядку денного взяли О. Коніщук, Л. Скрипник, В. Дорошенко, В. Кривцова, Л. Бутьковська, В. Тиховліз, Т. Лагода.

З усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь