Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 19.09.2018 19:00
Кількість переглядів: 691

18 вересня поточного року відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань планування та обліку бюджету і фінансів, комунальної власності  та  соціально-економічного розвитку, яке провів її голова С. Дяченко. На засідання були розглянуті питання, які виносяться на чергову сесію селищної ради. Депутати бурхливо обговорювали проект рішення про створення комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Казанківської селищної ради, про створення Комунального закладу – «Казанківська дитячо-юнацька спортивна школа» та закріпленого за ним майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності селищної ради. Також обговорили проекти рішень, а саме щодо  внесення змін до структури та штатної чисельності апарату ради та її виконавчого органу, про прийняття у комунальну власність та взяття на баланс селищної ради нерухомого майна – дошкільних навчальних закладів, про передачу в оренду нерухомого майна-частини нежитлового приміщення, а також про внесення змін до бюджету на 2018 рік.

        Того ж дня пройшло засідання  постійної комісії з питань  агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, яке провів її голова В. Дорошенко.  Депутати розглянули такі сесійні питання: «Про визначення місць торгівлі на території Казанківської селищної ради» та низку земельних питань.

        Після обговорення члени постійних  комісій вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень. В роботі постійних комісій взяв участь і виступив   Казанківський селищний голова О. Асмолов, секретар селищної ради Л. Міненко та заступники селищного голови О. Шевчук і Л. Новицький.     

Сесійне засідання відбудеться 20.09.2018 року о 10.00 годині



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь