A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведено роботи на об’єктах соціальної сфери села Михайлівка

Дата: 14.09.2018 14:40
Кількість переглядів: 873

В селі Михайлівка  працівники дошкільного навчального закладу «Ромашка», за кошти селищної ради,  власними силами провели косметичний ремонт приміщень, а саме: пофарбували стіни, підлогу в коридорі, спальні, на харчоблоці. Прикрасили стіни ігрової кімнати веселими малюнками героїв з улюблених мультфільмів, оформили народознавчий куточок для малечі.  Додатково відремонтували дві кімнати, які раніше не використовувались, а тепер там будуть класи для навчання, що дасть змогу більш комфортно організувати роботу дитячого садочка. До цієї важливої справи також долучились небайдужі батьки О. Леонов та С. Клішин.

         Як говоре завідуюча дошкільним закладом Л. Остапенко, вкладають в дитсадок своє серце і душу, та  висловила щиру вдячність всім, хто взяв участь у цій благородній справі, за допомогу, підтримку та  порозуміння.  Тож дітям, батькам та працівникам закладу забезпечено затишок та  комфорт.

В.о. старости Т. Сай повідомив, що на даний час проводяться ремонтні роботи в приміщенні фельдшерського пункту – монтують підвісну стелю. Роботи виконує небайдужий мешканець  села О. Логонюк,  який завжди приходе на допомогу, бере активну участь у вирішенні проблемних питань громади. Також проводяться зовнішні роботи адмінбудівлі колишньої сільської ради. Роботу виконують В. Лях та С. Клипо. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь