A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Освітлення вулиць населених пунктів Казанківської об‘єднаної територіальної громади - один з головних пріоритетів у діяльності депутатського корпусу та виконавчого комітету ради

Дата: 16.08.2018 10:36
Кількість переглядів: 756

Як уже повідомлялось раніше на нашому офіційному веб-сайті, завдяки піклуванню Казанківського селищного голови Олексія Асмолова, за останній рік немало зроблено для покращення стану вуличного освітлення нашої об‘єднаної територіальної громади.  Максимальне  забезпечення освітлення населених пунктів в нічний час на належному рівні дасть змогу  забезпечити безпеку пересування учасників дорожнього руху, зменшити рівень аварійності на дорогах.

   Цими днями електрик селищної ради Олександр Канін по вулиці Юрія Тимошенка, в районі ЗОШ № 4, у стислі терміни провів великий обсяг робіт -   змонтував ліхтарну лінію загальною довжиною 200 метрів та встановив 5 ліхтарів. Небайдужі громадяни повідомляють про необхідність заміни електролампочок по вулицях населених пунктів громади. І на ці звернення у селищній раді оперативно реагують: на вулиці Соборна замінено електролампочки. Роботи з освітлення вулиць населених пунктів об‘єднаної громади триватимуть і надалі. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь