A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

На порушників складено адміністративні протоколи

Дата: 13.08.2018 10:39
Кількість переглядів: 1390

За дорученням  Казанківського селищного голови О. Асмолова, який приділяє постійну увагу питанням благоустрою селища, працівники виконкому селищної ради   проводять рейди-перевірки додержання громадянами Правил благоустрою смт Казанка та інших населених пунктів об‘єднаної територіальної громади, вручають порушникам відповідні попередження, а також роз‘яснюють громадянам необхідність додержання санітарних норм благоустрою, наведення на присадибних ділянках належного порядку, особливо що стосується знищення крантинних бур‘янів. 

         Також інспектором з благоустрою виконкому селищної ради Ю. Кондратюком було проведено перевірку в районі місцевої автостанції щодо порушень, пов‘язаних з торгівлею у невстановлених місцях. На порушників склали відповідні адмінпротоколи.      

 Казанківська селищна рада знову  звертається  з проханням не лише до громадян, а й до суб‘єктів підприємницької діяльності, власників магазинів,  керівників підприємств, установ, організацій усіх форм власності дотримуватись правил благоустрою, продовжити наведення належного санітарного стану на власних, прилеглих та закріплених територіях і утримувати їх в подальшому у належному порядку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь