A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради

Дата: 08.08.2018 16:10
Кількість переглядів: 894

8 серпня 2018 року відбулось засідання виконавчого комітету Казанківської селищної ради, яке провів селищний голова О. Асмолов. Члени виконкому розглянули низку важливих питань. Заступник селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Олена Шевчук поінформувала про внесення змін до бюджету Казанківської селищної ради на 2018 рік, про хід виконання бюджету селищної ради за І півріччя 2018 року та заходи щодо виконання бюджету ради в 2018 році, та повідомила, що завдяки вжитим заходам виконання бюджету за січень-липень становить 103,8%, в той час, як за січень-червень було не виконано показники доходної частини (93,8 %),  тож помітне значне зростання цього важливого показника.

         Заступник селищного голови з питань діяльності  виконавчих органів Леонід Новицький запропонував членам виконкому підтримати  розгляд на сесії селищної ради проекти рішень «Про затвердження переліку проектів на розвиток інфраструктури Казанківської селищної ради», питання щодо визначення місця торгівлі на території селищної ради, а також зміни до рішення виконкому щодо  надання права  складати протоколи про адміністративні правопорушення.

         Спеціаліст з питань юридичного забезпечення Наталя Кривоцюк запропонувала членам виконкому підтримати проект рішення стосовно прийняття  комунальних закладів освіти та закріпленого за ними майна, що знаходиться  на території селищної ради зі спільної власності територіальних громад  сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності Казанківської селищної ради та передачу в оперативне управління і на баланс відділу освіти, молоді та спорту виконкому ради комунальні заклади освіти, рухоме та нерухоме майно.

         Начальник відділу освіти, молоді та спорту Олександр Лука запропонував підтримати нову редакцію Статутів закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Казанківської селищної ради.     З метою забезпечення населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, інспектор з благоустрою Юрій Кондратюк запропонував членам виконкому підтримати проект рішення «Про затвердження Цільової соціальної програми забезпечення цивільного захисту на території Казанківської селищної ради на 2018-2020 роки».

         З метою гідного відзначення  в громаді Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності завідувач сектору культури та туризму Наталія Пихтіна  повідомила, що розроблено заходи щодо підготовки та відзначення державних свят, а також кошторис витрат на проведення цих заходів та   запропонувала підтримати проект рішення.

         Охорона дитинства це загальнонаціональний пріоритет і включає в себе забезпечення реалізації прав дітей на життя, охорону здоров‘я освіти, соціальний захист, тому з метою покращення правового захисту дітей Казанківської громади членам виконкому запропоновано підтримати проект рішення «Про взяття на облік сімей, які опинились в складних життєвих обставинах». З проектом рішення ознайомила секретар опікунської ради виконкому ради Ольга Хіль.

         З проектами рішень про дозвіл на видалення дерев на території Казанківської селищної ради, про взяття на соціальний облік дітей сиріт, про присвоєння поштової адреси, про дозвіл на встановлення тротуарної плитки, про розгляд питання щодо визначення місця торгівлі ознайомив та запропонував підтримати проекти рішень спеціаліст відділу  інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Сергій Татаринцев.

         З усіх  розглянутих питань виконавчий комітет Казанківської селищної ради ухвалив відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь