A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

У селі Дмитро-Білівка відбулось урочисте відкриття дитячого садка «Сонечко»

Дата: 30.07.2018 09:26
Кількість переглядів: 862

Як поінформувала в.о. старости Ірина Ушканеко, 23 липня  жителі села Дмитро-Білівка чекали з особливим нетерпінням. Адже в цей день святково прикрашений дитячий садочок «Сонечко» гостинно відкрив свої двері для 11 найменших жителів села.  Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

За дорученням Казанківського селищного голови Олексія Асмолова батьків, дітей, працівників дитячого закладу з початком роботи нового затишного садочку,   привітали заступник голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Леонід  Новицький, начальник відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету ради Олександр Лука, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Світлана Бондар побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди. Звісно не обійшлось і без подарунків, малеча отримала мольберт, дидактичні матеріали з навчання грамоти та логіко-математичного розвитку.

В.о. старости Ірина Ушканенко  висловила щиру вдячність всім, хто взяв участь у цій благородній справі, за допомогу, підтримку та  порозуміння. За кошти селищної ради  для вихованців дитячого садка обладнано просторі кімнати з казковими ігровими куточками, де будуть навчатись, гратись, спілкуватись з однолітками та готуватись до навчання у школі, затишну спальну кімнату. У приміщеннях повністю замінено  вікна на пластикові енергозберігаючі, лінолеум, пофарбовано стіни. Зусиллями мешканців села перекрито дах, а матеріал для перекриття надав керівник місцевого сільгосппідприємства Ашот Мкртчан.   

Дошкільна освіта, це фундамент, на якому будується вся система освіти, тому селищний голова Олексій Асмолов постійно приділяє цьому значну увагу,  піклується про покращення умов перебування маленьких вихованців у дитсадках нашої об‘єднаної територіальної громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь