A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

УВАГА! Корисна інформація

Дата: 26.07.2018 15:05
Кількість переглядів: 908

Шановні мешканці Казанківської об‘єднаної територіальної громади! Доводимо до вашого відома, що 07 червня 2017 року стартував загальнонаціональний правопросвітницький проект Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!» (далі - «ЯМП!»), ключовою метою якого є інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту, адже поширення знань та освітня місія сприяє залученню громадян до правової активності та правосвідомої поведінки.

Проект реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції, за підтримки USAID “Нове правосуддя”, БФ Відродження, інших донорів та партнерів проекту.

В рамках «ЯМП!» працівники Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області здійснюють широкомасштабну просвітницьку кампанію серед населення з інформування громадян та надання практичних рекомендацій щодо захисту прав за найбільш актуальними напрямами.  Даний проект не лише інформує громадян про їхні права, а й навчає їх, як ці права захищати, дає чіткі та зрозумілі поради, як діяти, коли твої права порушуються.

Враховуючи викладене, повідомляємо, що на офіційному веб сайті  Казанківської селищної ради  створено новий розділ  «Я МАЮ ПРАВО!», де ви зможете ознайомлюватись з різноманітними матеріалами правороз‘яснювального спрямування. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь