A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Працюють на благо мешканців громади

Дата: 25.07.2018 08:40
Кількість переглядів: 1487

Як поінформувала інспектор – помічник старости села Великоолександрівка Олена Бродецька, минулий тиждень видався дуже насиченим, адже  вся робота була спрямована на те, щоб поліпшувати життя   мешканців, зміцнити їх добробут та благополуччя.  Робітники з благоустрою  Микола Галіца, Микола Кравчина, Павло Пісоченко, яким було визначено об‘єм роботи  по упорядкуванню території сільського кладовища,  покосили траву, встановлюють огорожу для сміттєзвалища.

Цілеспрямовано проводилась робота із сім’ями, в яких діти перебувають у складних  життєвих обставинах. Фахівець із соціальної роботи Тетяна Добровольська відвідала багатодітні, малозабезпечені родини сіл Великоолександрівка та Андріївка.  З батьками проведено профілактичні бесіди та складено акти обстежень матеріально-побутових умов проживання. Також населенню надаються адміністративні послуги стосовно реєстрації та зняття з місця проживання, видача  довідок. Інспектор-помічник старости Олена Бродецька разом з інспектором з земельних питань Світланою Карпішковою перевірили санітарний стан всіх присадибних ділянок села Великоолександрівка, а також сіл Романівка, Андріївка і селища Добровільське, в результаті чого мешканцям запропоновано підтримувати на своїй території необхідний порядок.

Одним з важливих джерел наповнення дохідної частини  селищного бюджету – це сплата податку з доходів фізичних осіб, який сплачується громадянами за результатами річного декларування. За тиждень такого податку зібрано 31592 гривні та військового збору 2632 гривні. Також сплачено  земельного податку – 15953 гривні.

 Населенню постійно надається необхідна інформація, допомога, пояснення, консультація, роз’яснення з різноманітних питань життєдіяльності громади.   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь