Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Працюють на благо мешканців громади

Дата: 25.07.2018 08:40
Кількість переглядів: 1543

Як поінформувала інспектор – помічник старости села Великоолександрівка Олена Бродецька, минулий тиждень видався дуже насиченим, адже  вся робота була спрямована на те, щоб поліпшувати життя   мешканців, зміцнити їх добробут та благополуччя.  Робітники з благоустрою  Микола Галіца, Микола Кравчина, Павло Пісоченко, яким було визначено об‘єм роботи  по упорядкуванню території сільського кладовища,  покосили траву, встановлюють огорожу для сміттєзвалища.

Цілеспрямовано проводилась робота із сім’ями, в яких діти перебувають у складних  життєвих обставинах. Фахівець із соціальної роботи Тетяна Добровольська відвідала багатодітні, малозабезпечені родини сіл Великоолександрівка та Андріївка.  З батьками проведено профілактичні бесіди та складено акти обстежень матеріально-побутових умов проживання. Також населенню надаються адміністративні послуги стосовно реєстрації та зняття з місця проживання, видача  довідок. Інспектор-помічник старости Олена Бродецька разом з інспектором з земельних питань Світланою Карпішковою перевірили санітарний стан всіх присадибних ділянок села Великоолександрівка, а також сіл Романівка, Андріївка і селища Добровільське, в результаті чого мешканцям запропоновано підтримувати на своїй території необхідний порядок.

Одним з важливих джерел наповнення дохідної частини  селищного бюджету – це сплата податку з доходів фізичних осіб, який сплачується громадянами за результатами річного декларування. За тиждень такого податку зібрано 31592 гривні та військового збору 2632 гривні. Також сплачено  земельного податку – 15953 гривні.

 Населенню постійно надається необхідна інформація, допомога, пояснення, консультація, роз’яснення з різноманітних питань життєдіяльності громади.   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь