A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась 6 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 11.07.2018 09:15
Кількість переглядів: 860

10 липня 2018 року відбулась чергова 6 сесія   Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов.  В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного.

            В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули десять питань.

            Заступник селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів Л. Новицький поінформував, що є реальна можливість за державні кошти придбати житло дітям сиротам нашої громади, тому треба прийняти таку вкрай важливу програму, яка спрямована на соціально ефективне розв‘язання гострої проблеми забезпечення житлом найбільш незахищених категорій населення громади.  Депутати одноголосно підтримали проект рішення «Про затвердження Програми розвитку соціального житла по Казанківській селищній раді на 2018-2022 роки».

            Далі заступник голови ради О. Шевчук поінформувала про необхідність внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік. Детально зупинилась на дохідній частині, також розповіла, як будуть використані депутатські кошти.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту виконкому селищної ради  О. Лука розповів присутнім про зміни, які він вважає треба внести   до структури та штатної чисельності відділу освіти, молоді та спорту. Адже   школи не можуть бути без методичного супровода, тому для повноцінної роботи вчителів в об‘єднаній громаді  треба створити методкабінет. Депутат С. Дяченко підтримав пропозицію  О. Луки, зазначивши, що дійсно в цій галузі проблем багато, повинні бути не статисти, а методисти. Депутат  В. Дорошенко зазначив, що теж мав багато років відношення до освітянської роботи, не байдужий до того, що відбувається зараз в громаді, тому вважає, що потрібно ввести посаду заступника голови з питань освіти, молоді та спорту.   

Надалі депутати затвердили Положення про Конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, який перебуває у комунальній власності Казанківської селищної ради.  

По питаннях щодо нерухомого майна доповіла спеціаліст   з питань юридичного забезпечення Н. Кривоцюк.  

Про необхідність утворення інспекції з благоустрою населених пунктів селищної ради, основним завданням якої є контроль за дотриманням правил благоустрою населених пунктів, притягнення винних до відповідальності за порушення законодавства у сфері благоустрою, доповів інспектор з благоустрою відділу інвестицій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Ю. Кондратюк. Він також поінформував про необхідність створення місцевої пожежної охорони на території сіл Новоданилівка, Михайлівка та Троїцько-Сафонове на базі підприємств, що мають відповідну матеріально-технічну базу шляхом укладання відповідних договорів. Депутати підтримали таку необхідну і важливу пропозицію.  

По земельних питаннях доповіла інспектор  земельного відділу Л. Миргородська.

З усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь