A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Проведено рейд-перевірку дотримання Правил благоустрою

Дата: 19.06.2018 10:31
Кількість переглядів: 1234

Як поінформував заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова адміністративної комісії Новицький М.В., 13 – 15 червня 2018 року було здійснено рейд у смт Казанка по вул. Васляєва в районі  автовокзалу з метою виявлення порушників Правил благоустрою територій, забезпечення чистоти і порядку, додержання тиші в громадських місцях.

  В ході проведення рейду було виявлено порушення,  передбаченого пункту  8.2.23 Правил благоустрою,  а саме: здійснення  торгівлі з рук у невстановлених  місцях. На порушників було складено 2 протоколи про адміністративне  правопорушення  та 1 попередження.

Також  виявлено   встановлення тимчасових споруд  для провадження підприємницької діяльності без отримання  відповідних дозвільних документів, що є порушення  пункту 2.30  Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та пункту 8.2.11 Правил благоустрою територій, забезпечення чистоти і порядку, додержання тиші в громадських місцях населених пунктів територіальної громади Казанківської селищної ради. Порушника повідомлено про необхідність отримання   дозвільних   документів. В  разі  неотримання  необхідного дозволу,   така споруда може бути демонтована.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь