Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась 5 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 07.06.2018 10:35
Кількість переглядів: 1091

6 червня 2018 року відбулась 5 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов.   З 26 депутатів ради в роботі сесії взяли участь 19.

В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули дев‘ять питань, серед яких питання про вступ до асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об‘єднаних територіальних громад», про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Казанківської громади на 2018-2020 роки, про створення конкурсної комісії з передачі в оренду об‘єктів комунальної власності  Казанківської селищної ради та затвердження Положення про неї, про виділення частини не житлової будівлі для розміщення адміністративних послуг, про затвердження заходів щодо виконання Програми благоустрою територій Казанківської селищної ради на 2018 рік, ряд земельних питань  та інші.

         В ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку, ставити запитання, яких було чимало, вносити конструктивні пропозиції. Також перед присутніми по питанню погодження затвердження проекту землеустрою для ведення лісового господарства з інформацією виступив директор ДП «Володимирівське лісове господарство» В. Волинець та було заслухано громадян смт Казанка по питанню отримання земельних ділянок в оренду для синокосіння та випасання худоби.

 В обговоренні порядку денного взяли активну участь депутати О. Коніщук, В. Дорошенко, С. Дяченко, С. Познякова.

Засідання 5 сесії пройшло злагоджено та організовано, з усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь