A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Питання освітлення вулиць населених пунктів об‘єднаної територіальної громади знаходиться на постійному контролі селищного голови О. Асмолова

Дата: 04.06.2018 10:01
Кількість переглядів: 1933

Стан вуличного освітлення є досить актуальною проблемою для населених пунктів нашої територіальної об‘єднаної громади.  Тож селищний голова О. Асмолов після обрання на  посаду керівника ОТГ вважає вирішення проблеми освітлення вулиць одним з головних пріоритетів у діяльності депутатського корпусу та виконавчого комітету ради, і тримає це питання на особистому контролі. Вуличне освітлення є одним з основних елементів благоустрою населених пунктів.  Наявність вуличного  освітлення завжди відігравало значну роль,  адже воно  виконує одночасно безліч функцій: убезпечує транспортний та пішохідний рух, робить середовище більш затишним та естетичним. Правильно сплановане, якісне вуличне освітлення також сприяє запобіганню злочинних дій.  

         До складу ОТГ входять 29 населених пунктів, з них 20 забезпечені зовнішнім освітленням, що становить 69 відсотків. У 2017 році було протягнуто 36,52 км. електричних дротів, встановлено 443 світлоточки на загальну суму близько 564 тис. грн. Для подальшого впровадження вуличного освітлення у поточному році планується залучити 500 тис. грн. з місцевого бюджету та 50 тис. грн. з інших джерел фінансування, тобто роботи з освітлення вулиць населених пунктів об‘єднаної громади триватимуть і надалі. 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь