A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

«Я так хочу, щоб більше не було війни!..»

Дата: 10.05.2018 17:00
Кількість переглядів: 1017

У смт Казанка 9 травня 2018 року,  біля меморіального комплексу загиблим воїнам відбувся  святковий мітинг на честь 73 -ї річниці Великої Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні «Пам‘ятаємо минуле заради майбутнього». У святковому заході взяли участь Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова райдержадміністрації О. Жорова, голова районної ради В. Коніщук, заступник  керівника Баштанської місцевої прокуратури О. Солованюк, голова районної організації ветеранів М. Ризук, жителі та гості райцентру.

          На мітингу лунали слова про те, що у народній пам‘яті назавжди залишаться імена героїв війни, їх безсмертний подвиг у боях за свободу і незалежність нашої Батьківщини. Символічно пролунали слова пісні у виконанні юного казанківця: «Я так хочу, щоб більше не було війни!..» Адже саме заради мирного життя майбутніх поколінь героїчно гинули на фронтах війни наші діди і прадіди.

У своєму виступі Казанківський селищний голова О. Асмолов щиро і сердечно привітав усіх присутніх із святом, побажав усім міцного здоров‘я, добробуту і благополуччя, миру і злагоди кожній казанківській родині. Особливо зворушила присутніх на мітингу розповідь О. Асмолова про його зустріч з учасниками бойових дій напередодні свята, коли ветерани говорили про те, щоб  нащадки завжди пам‘ятали і не забували про подвиг старшого покоління, про ту страшну війну, яка забрала мільйони людських життів.  Пам‘ять про героїзм наших дідів і прадідів має жити у віках!

          Також з словами привітання виступили районний військовий комісар В. Рогоза, голова районної організації ветеранів В. Ризук та благочинний Казанківського округу, протоієрей Сергій.

          Учасники святкового мітингу хвилиною мовчання вшанували пам‘ять загиблих героїв, поклали квіти до меморіалу, також відбувся святковий салют на честь Дня Перемоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь