A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Привітали ветеранів з наступаючим святом Перемоги

Дата: 10.05.2018 16:59
Кількість переглядів: 937

Все далі відходять в історію роки війни, все менше серед нас героїв-фронтовиків… Зараз в нашій об‘єднаній територіальній громаді проживає лише двоє ветеранів війни. Тож зустрічі з ними особливо хвилюючі і незабутні.  8 травня, напередодні свята Перемоги, Казанківський селищний голова О. Асмолов, голова районної організації ветеранів М. Ризук, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації В. Перчиць відвідали  учасників бойових дій казанківця Познякова Миколу Федоровича та мешканця с Нововолодимирівка Бойка Івана Панасовича.

Селищний голова О. Асмолов щиро привітав ветеранів-земляків з наступаючим святом, побажав міцного здоров‘я, довгих років життя, адже ці люди, як і сотні тисяч їх однолітків у роки страшної війни, своєю хоробрістю, мужністю і солдатським подвигом врятували нашу Батьківщину від смертельної небезпеки, зберегли життя наступним поколінням. О. Асмолов кожному з ветеранів вручив  продуктові набори, також з селищного бюджету ветеранам війни перерахували для їх потреб по 3 тисячі гривень грошової допомоги. Фронтовики вдячні селищній раді за увагу і підтримку, просили завжди пам‘ятати і не забувати про ту страшну війну, яка забрала мільйони людських життів, пам‘ятати про  подвиги героїв війни, і щоб над нашою Батьківщиною завжди було мирне небо.

Відвідали того дня і солдатських вдов Асмолову Любов Йосипівну, Павлову Катерину Парфентіївну, які мешкають в смт Казанка, Мельниченко Надію Тихонівну та Смаровоз Ганну Яківну з с Миколаївка, мешканку с Дмитрівка Вербу Софію Григорівну. Старенькі також одержали продуктові набори. На адресу жінок, які перенесли втрати і лихоліття війни, лунали щирі слова вдячності, святкові привітання. Зі сльозами на очах ці жінки ділились своїми спогадами про роки війни, своїх чоловіків, які віддали життя за Вітчизну, схвильовано дякували за увагу і підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь