A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Справжнє свято для дітвори та їх батьків в с Дмитрівка

Дата: 05.05.2018 15:59
Кількість переглядів: 988

2 травня дитячий садочок «Сонечко» гостинно відкрив свої двері для найменших жителів села Дмитрівка.  Ця подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.  Тепер дітки перебуватимуть  під опікою та наглядом. Якщо є садочок, то це означає, що  село живе і буде жити.   Від того, як ми дбаємо про підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства.

          Для вихованців підготовлені просторі, затишні кімнати, іграшки, облаштовано ігровий майданчик. Усі залишились задоволені, в очах малечі горів вогник щастя, адже вони отримали свій дім, де будуть виховуватись, навчатись, спілкуватись з однолітками та готуватись до навчання у школі.

          Варто зазначити, що заклад працює сезонно з 2006 року і як поінформувала в.о. старости Лідія Баланенко, щоб забезпечити дітей якісною  питною водою, на даний час проводиться вода з софіївського водогону до будівлі дитсадка. Викопали траншею, спонсором виконання цих робіт є сільгосптоваровиробник Володимир Петренко. Трубу і необхідні матеріали для підключення води придбали за кошти Казанківської селищної ради. Не залишився осторонь й депутат Казанківської районної ради, житель села Дмитрівка Володимир Даньков, свої депутатські 15 тисяч гривень вирішив направити на покращення матеріально-технічної бази ДНЗ «Сонечко», а саме на придбання сантехніки, пральної машини, електричного бойлера.

В.о. старости  Лідія Баланенко висловила щиру вдячність всім, хто взяв участь у цій благородній справі,  за допомогу, підтримку та  розуміння.   

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь