Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Казанківський селищний голова Олексій Асмолов взяв участь у мітингу з нагоди 32-ї роковини з дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції

Дата: 26.04.2018 16:01
Кількість переглядів: 950

Тридцять два роки тому сталась  страшна чорнобильська аварія. Чим далі у часі відходить ця трагедія, тим вище всі ми оцінюємо подвиг тих героїв, які ціною свого здоров‘я,  а то і власного життя ліквідовували наслідки аварії на ЧАЕС.

О дев‘ятій годині 26 квітня 2018 року біля пам‘ятного знаку нашим землякам-чорнобильцям відбувся мітинг-реквієм з нагоди 32-ї роковини з дня аварії на Чорнобильській АЕС. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам‘ять померлих внаслідок цієї жахливої аварії. Виступаючи перед присутніми, Казанківський селищний голова О. Асмолов зазначив, що 32 роки тому на території України відбулася страшна трагедія, мирний атом перетворився на зброю. Ті   події стали уроком для всього людства і ми не маємо право їх забувати.  Десятки тисяч людей  ціною свого здоров’я і життя захищали  Батьківщину та світ від руйнівних наслідків радіації.  Вони проявили найвищий рівень патріотизму і гідно виконали свій громадянський обов’язок. Побажав міцного здоров’я, витримки, наснаги та мирного неба над головою.

 Перед присутніми виступили також голова Казанківської районної ради В. Коніщук, заступник голови райдержадміністрації  В. Притуленко, голова районної організації інвалідів-чорнобильців О. Подлінєв, протоієрей Сергій.

  З нагоди відзначення 32-ї роковини Чорнобильської катастрофи розпорядженням  селищного голови   виділено кошти із селищного бюджету для виплати одноразової матеріальної допомоги вдовам та учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь