Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Провелись роботи з благоустрою в с Михайлівка

Дата: 25.04.2018 11:57
Кількість переглядів: 943

Провелись роботи з благоустрою в с Михайлівка.  Цими днями працівники  бюджетних установ, небайдужі мешканці села взяли участь  у наведенні   належного санітарного стану на своїх територіях. На чолі з в.о. старости  Т. Саєм  прибрали територію на в‘їзді до села, навели порядок біля автобусної зупинки, що знаходить на трасі державного значення Н-11, побілили дерева, бордюри вздовж центральних доріг. Продовжується упорядкування кладовища, зокрема вирубка порослі, вивезення сміття. Активну участь у наведенні порядку на кладовищі взяли мешканці села Хоцевич Валентина, Везнюк Григорій, Остапенко Василь, Цимбалюк Ірина, Бойченко Анастасія, а також працівники бюджетних установ. 

 Після закінчення уроків у трудовій акції взяли участь й учні Михайлівської ЗОШ, педагогічний колектив та технічний персонал школи. Старшокласники згрібали сухе листя, виносили сміття, побілили дерева, паркан  біля школи, навели лад на квітниках. Не відставали  і молодші класи, дітки підмели подвір‘я школи. Втомлені, але задоволені результатами своєї роботи, школярі закінчили роботу.

В.О. старости Т. Сай подякував всім, хто долучився до цієї важливої  роботи, адже належний санітарний стан території села залежить від кожного з його мешканців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь