A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась робоча нарада з в.о. старостами сіл Казанківської об‘єднаної територіальної громади

Дата: 19.04.2018 13:58
Кількість переглядів: 875

18 квітня поточного року Казанківський селищний голова О. Асмолов   провів робочу нараду із в.о. старостами сіл громади, в якій взяли участь заступники голови О. Шевчук, Л. Новицький, керуючий справами (секретар) виконкому О. Маляр, головний бухгалтер Ю. Томкова,  спеціаліст з юридичного забезпечення Н. Кривоцюк, начальник відділу бухгалтерського обліку С. Шпілька,  інші працівники виконавчого апарату. В ході зустрічі було обговорено проблемні питання, які виникають в ході роботі. А це декларування та вчасна сплата і в повному обсязі податку на доходи фізичних осіб, що сплачується фізичними особами за результатами річного декларування. Активну участь у обговоренні цього питання взяли в.о. старост В. Смоль, Л. Баланенко, О. Лейбович, І. Ушканенко.

О. Шевчук детально проаналізувала у порівнянні з минулим роком стан сплати податків та інших обов‘язкових платежів до бюджету в розрізі населених пунктів об‘єднаної громади.  В зв‘язку з цим селищний голова О. Асмолов  доручив в.о. старост надати інформацію стосовно громадян, які систематично ухиляються від сплати податків, з тим щоб притягнути їх до відповідальності та забезпечити максимальне використання податкової бази для наповнення селищного бюджету.  

Також на нараді мова йшла про вирішення організаційних, кадрових, земельних, фінансових та низки інших важливих  питань, що стосуються життєдіяльності територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь