A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Відбулась 4 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання

Дата: 13.04.2018 14:10
Кількість переглядів: 787

12 квітня 2018 року відбулась 4 сесія Казанківської селищної ради 7 скликання. Відкрив сесію Казанківський селищний голова О. Асмолов.  В ході підготовки матеріалів до сесії відбулись засідання профільних депутатських комісій, де детально були вивчені питання порядку денного.

          В ході пленарного засідання депутати селищної ради розглянули шістнадцять питань. Бурхливе обговорення відбулось щодо  затвердження структури та штатної чисельності апарату ради та її виконавчого органу в новій редакції. Активну участь в обговоренні взяли депутати О. Коніщук, С. Дяченко, В. Кривцова. Далі селищний голова О. Асмолов доповів депутатському корпусу про необхідність затвердження положення про відділи виконавчого комітету ради, в тому числі і стосовно створення відділу освіти, молоді та спорту,  а також  Програми розвитку місцевого самоврядування у Казанківській селищній раді на 2018-2020роки.

Далі заступник голови ради О. Шевчук поінформувала про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік. По питаннях щодо нерухомого майна доповіла спеціаліст   з питань юридичного забезпечення Н. Кривоцюк. Щодо встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території селищної ради на 2018 рік, доповів селищний голова О. Асмолов. На початку обговорення земельних питань було знято з порядку денного питання щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам в оренду для сінокосіння та випасання худоби, для подальшого вивчення та розгляду на наступній сесії ради.

Заступник голови О. Шевчук представила змістовну й цікаву презентацію напрацювань Казанківської об‘єднаної територіальної громади за сто днів після виборів та перспективи розвитку на майбутнє. Окреслила основні проблеми, з якими стикається новостворена громада, поділилась    планами розвитку на майбутнє. 

 Наприкінці засідання сесії депутат  О. Коніщук, висловила подяку за цікаву презентацію напрацювань громади. Депутат В. Дорошенко у своєму виступі наголосив, що дійсно, зроблено чимало, громада рухається у вірному напрямку, у нас є добра перспектива. Отже, в ході пленарного засідання ради кожен депутат мав можливість висловити власну думку, ставити запитання, яких було чимало, вносити конструктивні пропозиції.

З усіх винесених на розгляд сесії питань порядку денного депутати Казанківської селищної ради ухвалили відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь