A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

3 квітня 2018 року відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань соціального захисту

Дата: 04.04.2018 11:06
Кількість переглядів: 1210

ЗАЦІКАВЛЕНЕ ОБГОВОРЕННЯ І ВИВАЖЕНІ РІШЕННЯ

3 квітня 2018 року відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань соціального захисту, охорони здоров‘я, освіти, культури, спорту. Засідання провела голова комісії О. Коніщук. На засіданні було розглянуто питання, які  виносяться на чергову сесію селищної ради. Казанківський селищний голова О. Асмолов надав депутатам ґрунтовні роз‘яснення стосовно  затвердження структури та штатної чисельності апарату   ради та її виконавчого органу в новій редакції, положень про відділи виконавчого комітету,  основних положень  Програми розвитку місцевого самоврядування  на 2018-2020 роки.

Також на засіданні комісії відбулось зацікавлене обговорення питання, яке стосувалося перспективи прийняття із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Казанківського району до комунальної власності Казанківської селищної ради територіального центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) та закріпленого за ним майна, закладів  освіти та закріпленого за ними майна.

Інспектор з питань  сім’ї, молоді та спорту О.  Хіль ознайомила учасників засідання з проектом рішення «Про делегування повноважень службі у справах дітей Казанківської райдержадміністрації» та обґрунтувала необхідність його прийняття. Про необхідність делегування повноважень говорила і начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Л. Єна. Також депутати підтримали необхідність внесення змін до  Порядку надання адресної одноразової матеріальної допомоги окремій категорії громадян Казанківської селищної ради.

Жваве і емоційне обговорення відбулось при розгляді проектів рішень «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Казанківської селищної ради на 2018 рік», «Про встановлення ставок земельного податку в межах Казанківської селищної ради на 2018 рік», роз‘яснення щодо яких надав  селищний голова О. Асмолов.

Отже, після більш як двогодинного зацікавленого обговорення члени постійної комісії ухвалили виважені рішення – винести на розгляд сесії запропоновані питання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь