Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

ВІДБУЛИСЬ ЗАСІДАННЯ ПОСТІЙНИХ КОМІСІЙ КАЗАНКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 03.04.2018 09:20
Кількість переглядів: 1376

30 березня 2018 року відбулось засідання постійної комісії Казанківської селищної ради з питань агропромислового розвитку, підприємництва, житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища, яке провів її голова В. Дорошенко. На засіданні було розглянуто питання, які  виносяться на чергову сесію селищної ради: «Про затвердження положень про відділи виконавчого комітету Казанківської селищної ради», «Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Казанківської селищної ради на 2018 рік», «Про встановлення ставок земельного податку в межах Казанківської селищної ради на 2018 рік»  та низка земельних питань.

        Того ж дня пройшло й засідання постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, прав громадян, законності і правопорядку, яку очолює В. Кривцова. Депутати розглянули такі сесійні питання: «Про програму розвитку місцевого самоврядування у Казанківській селищній раді на 2018-2020 роки», «Про ліквідацію сільських виборчих комісій», а також, що стосуються положення про відділи виконавчого комітету ради,  встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки  та ставок земельного податку.

          Депутати цих комісій дуже активно й зацікавлено  обговорювали вищевказані питання порядку денного.   

Після обговорення члени постійних  комісій вирішили рекомендувати раді  розглянути  на пленарному засіданні запропоновані проекти рішень. В роботі постійних комісій взяв участь і виступив   Казанківський селищний голова О. Асмолов   та секретар селищної ради Л. Міненко.        



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь