A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Готувати проекти за європейськими стандартами

Дата: 03.04.2018 09:17
Кількість переглядів: 922

Протягом двох днів у Миколаївському центрі розвитку місцевого самоврядування, створеного за підтримки Програми « U-LEAD з Європою» та Мінрегіону, відбулись заняття у школі проектного менеджменту «П‘ять кроків до мети», основний слоган якої – об‘єднані територіальні громади (ОТГ) вчаться писати успішні проекти за європейськими стандартами. В цьому цікавому і корисному тренінгу взяла участь спеціаліст відділу інновацій, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Казанківської  селищної ради  Г. Татаринцева.

          Після вітального слова директора Миколаївського ЦРМС В. Бойка, заняття з учасниками семінару проводив радник з питань регіонального розвитку Миколаївського ВП ЦРМС Микола Дурман.  Головна мета тренінгу - навчити представників громад правильно готувати проекти на отримання саме міжнародної  підтримки та допомогти освоїти європейські підходи до проектного менеджменту, адже міжнародна допомога надходить в тому числі і за певними конкретними проектами, отже  громада має бути готова до участі в них. Тренінг передбачав не лише теоретичне навчання, а й практичне домашнє завдання – самостійно у громаді написати відповідні проекти для отримання міжнародної допомоги.

Як вважає селищний голова О. Асмолов, залучення та реалізація спільних з міжнародними організаціями  інвестиційних проектів дасть змогу ефективно вирішувати нагальні проблемні питання нашої Казанківської територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь