A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Робоча нарада селищного голови з в.о. старостами сіл

Дата: 23.03.2018 13:24
Кількість переглядів: 929

        20 березня 2018 року селищний голова Асмолов О. В,за участю  заступника селищного голови з питань фінансів, економічного розвитку та комунального майна Шевчук О.М.,керуючого справами (секретар)виконавчого  комітету Маляр О.О. інспектора з питань сім’ ї молоді та спорту Хіль О.М. провели робочу нараду із в.о. старостами сіл.
     Під час наради розглядалися  питання: 1)про   встановлення ставок земельного податку в межах Казанківської селищної ради на 2018 рік; 2)про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Казанківської селищної  ради на 2018 рік; 3)про Програму розвитку місцевого самоврядування у Казанківській селищній раді на 2018 – 2020 роки; 4)про включення до складу виконавчого комітету  представників сіл; 5) звернуто увагу  в.о.старост сіл на необхідність подання повного пакету документів, щодо  надання адресної матеріальної допомоги  окремій категорії громадян Казанківської селищної ради.

        Також йшла мова про установку водоочисного обладнання в приміщенні дитячого садка «Усмішка» для забезпечення населення  питною  водою в с. Миколаївка,  ремонт покрівлі  ФаПУ с.Михайлівка та с.Лагодівка, ремонт дороги державного значення в с. Троїцько-Сафоново, та  інші питання щодо організації та функціонування Казанківської селищної ради


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь