A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

УВАГА! Ситуація з коронавірусом погіршується!

Дата: 02.04.2021 18:00
Кількість переглядів: 333

Сьогодні відбулось позачергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради, яке провів заступник голови комісії Леонід Новицький. Члени комісії обговорили стан епідемічної ситуації щодо запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 та щодо запровадження додаткових посилених протиепідемічних обмежень на території громади.

В період з 29 березня по 1 квітня 2021 року на території селищної ради на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 захворіло 62 особи. Значна кількість захворювань припадає на заклади освіти.

Заслухавши та обговоривши інформацію щодо поширення коронавірусу та у зв’язку із значною інтенсифікацією епідемічного процесу на території селищної ради продовжено виконання протиепідемічних заходів, передбачених рішенням позачергового засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Казанківської селищної ради від 26 березня 2021 року.

Відділу освіти, молоді та сорту (Лука) додатково до встановлених раніше обмежень перевести учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, спеціальних закладів освіти, а також осіб, які беруть участь у заходах з оцінювання якості освіти на дистанційну форму навчання; при заповнені закладів дошкільної освіти відвідувачами менше ніж 50% забезпечити припинення освітнього процесу до стабілізації епідемічної ситуації.

Рекомендовано КНП «Казанківська багатопрофільна лікарня» (Безкоровайний) та КНП «Казанківський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Соколов) активізувати агітаційну роботу щодо проведення вакцинації серед населення.

Робочій групі посилити щоденні рейдові перевірки дотримання суб’єктами господарювання карантинних вимог.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь