A A A K K K
для людей із порушенням зору
Казанківська громада
Миколаївська область, Баштанський район

Книга робить людину кращою

Дата: 15.07.2020 11:17
Кількість переглядів: 456

До публічної бібліотеки Казанківської селищної ради щодня приходить чимало відвідувачів. Це щедре і корисне книжне сховище, де можна отримати необхідну інформацію. Так, дійсно, простіше зайти в інтернет, але бібліотека це інша форма обслуговування. Ніщо не може замінити «живе» спілкування, де можна подумки доторкнутись до безцінних зразків художньої літератури, а також до рідкісних екземплярів книг. Тут відвідувачі обмінюються думками з іншими читачами, вдосконалюються, зміцнюють почуття власної гідності. А останнім часом багато користувачів беруть читати газети та журнали. До того ж в бібліотеці, як дитина так і доросла людина, позбавлені шкідливого електромагнітного випромінювання. І взагалі – книга робить людину кращою!

Зараз, під час літніх канікул, бібліотекарі з дітьми проводять рекомендаційні бесіди «Літо без нудьги з улюбленими героями дитячих книг», «Подорожуємо сторінками періодичних видань». Також волонтер Любов Іванівна Баранюк розповідає про свою волонтерську діяльність, про наших земляків, справжніх патріотів, які боронили нашу землю, учасників АТО Віктора Навольського, Андрія Акімова, Олега Івженка, про десантника Андрія Горбаня, який героїчно загинув, захищаючи Донецький аеропорт. Його ім’я викарбуване на стелі пам’ятного знаку воїнам- героям, встановленого в центрі Казанки.

Бібліотечні працівники заступник директора по роботі з дітьми Олена Володимирівна Вишнякова та бібліотекар з обслуговування дорослого читача Казаріна Олена Павлівна щодня радо зустрічають відвідувачів, з якими вони проводять чимало часу, можуть запропонувати цікаву літературу, розповідають про останні художні новини. Тож, шановні читачі, на вас чекають, і кожен хто завітає знайде свій читальний простір, своє інформаційне середовище.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь